Unitate Protejata
Unitate protejată

Întrebări frecvente


Ce sunt unitatile protejate?

>> unitatile protejate sunt companii lucrative care au in componenta lor si persoane cu nevoi speciale sau cu handicap intr-un procentaj conform legii.

Ce sunt unitatile protejate autorizate?

>> unitatile protejate autorizate sunt numite astfel deoarece exista firme care incearca sa se sustraga legii si nu au dreptul de a purta o asemenea denumire, ori pentru ca nu intrunesc conditiile, ori pentru ca au decazut din drepturile legale datorita neintrunirii pe parcursul functionarii a conditiilor impuse de lege.

Cum se lucreaza cu unitatile protejate?

>> in functie de numarul de angajati care depasesc 50, sunteti obligati prin lege ori sa angajati persoane cu handicap intr-un procentaj proportional ori sa contractati lunar produse sau servicii de la o unitate protejata autorizata la un cost mai mic, astfel transformand o taxa intr-un beneficiu.

Cum calculez taxa catre stat destinata persoanelor cu handicap?

>> in functie de numarul exact de angajati care depasesc pragul limita de 50, puteti sa ne trimiteti aceste detalii ori intr-un e-mail, ori completand in formularul de mai jos si promitem sa va facem noi calculul si cum ati putea sa castigati acesti bani in loc sa ii dati la stat.

Cerere de oferta