Unitate Protejata
Unitate protejată

Despre unitati protejate

Etichete: unitate protejata , unitati protejate , unitati protejate autorizate , avantaje unitati protejate , unitati protejate buzau , unitati protejate focsani , unitatile protejate din Bucuresti

Informatiile despre unitati protejate iti pot fi utile atat ca sa transformi niste taxe catre stat in bani proprii, daca ai mai mult de 50 de angajati, sa recomanzi acest mijloc prietenilor tai care ar avea nevoie sa investeasca in loc sa cheltuiasaca, dar sa si cunosti un mod de viata si perspective diferite de cele cu care erai obisnuit.

Dintre toate unitatile protejate din Romania bazate pe productie industriala si intr-o mai mica masura pe servicii, putem spune ca suntem cei mai elastici, deaoarece ne-am dotat fabrica cu o multime de linii de productie si ne-am specializat angajatii pe o multime de domenii, dupa cum putetiu vedea in rubricile descrise sumar in site.

Ne numim SC Unitate Protejata SRL Buzau, functionam in baza legii nr. 448 din 18 decembrie 2006, privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap si ne dorim ca atunci cand cautati una dintre unitatile protejate autorizate specializata in productie industriala sa fim prima optiune.

Iata extrasul din legea unitatilor potejate:

“Art. 76. - (1) Persoanele cu handicap au dreptul de a munci si de a realiza venituri in conformitate cu prevederile legislatiei muncii, precum si cu dispozitiile speciale din prezenta lege.

(2) In sensul prezentei legi si numai in contextul incadrarii in munca, prin persoana cu handicap se intelege si persoana invalida gradul III.

Art. 77. - (1) Persoanele cu handicap pot fi incadrate in munca conform pregatirii lor profesionale si capacitatii de munca, atestate prin certificatul de incadrare in grad de handicap, emis de comisiile de evaluare de la nivel judetean sau al sectoarelor municipiului Bucuresti.

(2) Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care au cel putin 50 de angajati, au obligatia de a angaja persoane cu handicap intr-un procent de cel putin 4% din numarul total de angajati.

(3) Autoritatile si institutiile publice, persoanele juridice, publice sau private, care nu angajeaza persoane cu handicap in conditiile prevazute la alin. (2), pot opta pentru indeplinirea uneia dintre urmatoarele obligatii:

a) sa plateasca lunar catre bugetul de stat o suma reprezentand 50% din salariul de baza minim brut pe tara inmultit cu numarul de locuri de munca in care nu au angajat persoane cu handicap;

b) sa achizitioneze produse sau servicii de la unitati protejate autorizate, pe baza de parteneriat, in suma echivalenta cu suma datorata la bugetul de stat in conditiile prevazute la lit. a).

(4) Fac exceptie de la prevederile alin. (2) institutiile publice de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala.

(5) Monitorizarea si controlul respectarii prevederilor alin. (2) si (3) se fac de catre Inspectia Muncii.”

>> Pentru a descoperi veleitatile si avantajele de a lucra eficient cu unitatile protejate din Bucuresti sau din intreaga tara, nu trebuie decat sa treci in revista gama de produse si servicii si sa ne contactezi, pentru ca ele nu se limiteaza doar la ceea ce gasiti in acest moment.